Skoči na glavno vsebino

Zahvala učencem in staršem

SPOŠTOVANI STARŠI IN UČENCI!

 

Za nami je, po dveh tednih počitnic, prvi teden šole na daljavo.

Delo doma poteka drugače, kot bi potekalo v šoli, pa vendar ste v tem tednu velika večina učencev k delu pristopili odgovorno. Situacija, v kateri smo se znašli, pred vse postavlja velike izzive, a prepričan sem, da bomo skupaj zmogli. Tudi strokovni delavci iščejo različne rešitve, prilagajajo in spreminjajo svoje delo oz. ga nadgrajujejo, k čemur jih spodbudijo tudi povratne informacije učencev in staršev. Posamezni učenci, ki v tem tednu še niso našli energije za šolsko delo, naj čimprej pristopijo k učenju, saj bodo drugače vsak dan težje ujeli korak s sošolci.

 

V imenu strokovnih delavcev naše šole in v svojem imenu se vam želim zahvaliti za sodelovanje in strpnost pri izvajanju pouka na daljavo. Še naprej se bomo trudili in sledili osnovnemu cilju – s skupnim sodelovanjem doseči in ohraniti čim višjo stopnjo izobraževalne kondicije, ki je v tej situaciji mogoča.

 

V teh časih je najpomembneje, da ostanemo zdravi in po svojih najboljših močeh sledimo skupnemu cilju, da otrokom omogočimo izobraževanje in da zaupamo, da so naloge, ki jih otroci prejmejo, opravljene. V kolikor pa boste naleteli na ovire, se lahko obrnete na šolo. Z veseljem in vso odgovornostjo vam bomo pomagali.

 

Pavel Srečnik, ravnatelj

 

(Skupno 329 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost