Zahvala učencem in staršem

SPOŠTOVANI STARŠI IN UČENCI!

 

Za nami je, po dveh tednih počitnic, prvi teden šole na daljavo.

Delo doma poteka drugače, kot bi potekalo v šoli, pa vendar ste v tem tednu velika večina učencev k delu pristopili odgovorno. Situacija, v kateri smo se znašli, pred vse postavlja velike izzive, a prepričan sem, da bomo skupaj zmogli. Tudi strokovni delavci iščejo različne rešitve, prilagajajo in spreminjajo svoje delo oz. ga nadgrajujejo, k čemur jih spodbudijo tudi povratne informacije učencev in staršev. Posamezni učenci, ki v tem tednu še niso našli energije za šolsko delo, naj čimprej pristopijo k učenju, saj bodo drugače vsak dan težje ujeli korak s sošolci.

 

V imenu strokovnih delavcev naše šole in v svojem imenu se vam želim zahvaliti za sodelovanje in strpnost pri izvajanju pouka na daljavo. Še naprej se bomo trudili in sledili osnovnemu cilju – s skupnim sodelovanjem doseči in ohraniti čim višjo stopnjo izobraževalne kondicije, ki je v tej situaciji mogoča.

 

V teh časih je najpomembneje, da ostanemo zdravi in po svojih najboljših močeh sledimo skupnemu cilju, da otrokom omogočimo izobraževanje in da zaupamo, da so naloge, ki jih otroci prejmejo, opravljene. V kolikor pa boste naleteli na ovire, se lahko obrnete na šolo. Z veseljem in vso odgovornostjo vam bomo pomagali.

 

Pavel Srečnik, ravnatelj

 

(Skupno 301 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost