Skoči na glavno vsebino

Obvestilo staršem v zvezi s pojavom koronavirusa in delovanjem VIZ

Spoštovani starši

V zvezi s pojavom koronavirusa smo na šoli takoj pričeli z izvajanjem priporočil, ki jih je izdalo pristojno ministrstvo in NIJZ. Prav tako smo v stalnem stiku z ZD Kranj in ustanoviteljem MO Kranj. Na šoli deluje tudi koordinacijska delovna skupina, ki je sprejela Operativni načrt za kontinuirano delovanje in izvajanje vzgojno-izobraževalnih dejavnosti v času koronavirusa.

Na sestanku koordinacijske skupine, 11. 3. 2020 smo se dogovorili, da odpovemo nekatere, za ta mesec planirane dejavnosti.

Tako smo že preko razrednikov poslali obvestilo, da odpadejo vse skupne govorilne ure. Danes nas je ZD Kranj obvestil, da odpadejo planirani sistematski pregledi otrok. Prav tako ne bomo organizirali načrtovanih akcij zbiranja starega papirja, ne bomo se udeležili napovedanih čistilnih akcij, ne bomo sodelovali na prireditvah, ki jih pripravljajo krajevne organizacije.

Z današnjim dnem odpovedujemo tudi vse interesne dejavnosti, ki jih vodijo naši strokovni delavci.

Vse nadaljnje ukrepe bomo izvajali v skladu z navodili pristojnega ministrstva in NIJZ.

Kranj, 12. 3. 2020                                                                                                         Pavel Srečnik, ravnatelj

Operativni nacrt_

 

(Skupno 227 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost